[:ca]FC Barcelona, Villarreal i Espanyol guanyen les finals del MIC’17 a Girona[:]

[:ca]

El FC Barcelona (Infantil), el Villarreal CF (Juvenil) i l’RCD Espanyol (Cadet) han estat els grans triomfadors de les tres finals del MIC’17 que s’han disputat aquest matí a l’estadi municipal de Montilivi, a Girona. Aquests tres partits han tancat aquesta 17a edició del MIC, que ha tornat a ser un èxit de participació amb més de 280 equips inscrits, 41 països representats i prop de 6.000 jugadors. nn

El Barça s’ha emportat la primera final contra el Celta de Vigo per 3-1 en categoria Infantil, en un partit amb molt ritme en què tots els gols s’han vist en la primera part. Els blaugranes s’han avançat amb un gol molt matiner d’Arnau Farnós en els primers instants del matx, que ha estat contestat al cap de 10 minuts pel jugador del Celta Hugo Sotelo. Immediatament després, Mamadou Bah ha tornat a avançar els blaugranes (2-1). I, just abans de la mitja part, Xavi Simons ha marcat el  definitiu 3-1.

Millor porter – Trofeu Font Vella: James Trafford (Manchester City)

Millor jugador: Xavi Simons (FC Barcelona)

El Villarreal CF ha estat el segon guanyador del matí a l’imposar-se als penals al FC Barcelona en la final Juvenil, la categoria més gran del MIC’17. Després de finalitzar el partit amb empat a 0 gols, tots dos equips s’han jugat el títol des dels onze metres i el Villarreal ha acabat aixecant el trofeu al 15è penal llançat. Ahn June ha marcat el gol decisiu per al seu equip.

Millor porter – Trofeu Font Vella: Abdul Manaf (Aspire Futbol Dreams)

Millor jugador: Ricard Puig (FC Barcelona)

L’RCD Espanyol ha guanyat la tercera i darrera final del MIC’17 al derbi contra el FC Barcelona als penals despès d’un empat a un. Els blanc-i-blaus s’han avançat als darrers minuts de la primera part mitjançant Arnau Puigmal. A la segona part, el Barça ho ha intentat, i finalment ha arribat el gol de l’empat, marcat per Ivan Bravo a falta de dos minuts per acabar el partit. Ja als penals, l’RCD Espanyol estat més encertat.

Millor porter – Trofeu Font Vella: Javier Cendon (Villarreal FC)

n Millor jugador: Arnau Puigmal (RCD Espanyol)