[:ca]Aquests són els tops confirmats[:]

[:ca]

Estem a punt de començar un nou any i molts equips ja tenen clar el seu destí per Setmana Santa: el MIC’17. Com veus, alguns dels equips més importants d’Europa ja han confirmat la seva assistència a un torneig de futbol base al que assisteixen edició rere edició. I el teu equip? Has pensat el que significaria pels teus nens i nenes enfrontar-se a equips com l’ FC Bayern München, l’Inter de Milà o el Manchester City? Aquestes només són algunes de les canteres que ja han donat el sí definitiu.nnUna llarga llista de contrincants
A la llarga llista de confirmats TOP destaquen diferents equips procedents d’Anglaterra, Itàlia, França, Alemanya o Espanya. Entre ells: Bayern München, París Saint-Germain, Internazionale Milano, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, RCD Espanyol, Tottenham Hotspur o FC Porto. ¿Saps el millor? Encara queden molts equips de primera línia per confirmar.
n7 categories que s’adapten perfectament a tu
Juvenil, cadet, infantil, aleví, aleví futbol 7 i dues categories femenines en F11 i F7… Tenim el que necessita el teu equip. En totes elles trobaràs equips de primera línia i jugadors de la resta del món que ajudaran a créixer al teu equip. ¿Necessites ajuda? El departament de competició està a la teva disposició per solucionar els teus dubtes. Ah… ¿Encara no ho saps? Amb la rifa del MIC’17 els teus jugadors podran autofinançar-se el torneig al complet. T’ho expliquem tot aquí.

[:]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *