[:ca]El futbol femení té una cita al MIC’17[:]

[:ca]

La victòria de l’UE Cabanes davant del Llerona tancava un MIC Femení on vam tenir una categoria dedicada al #futfem. Des que va acabar la final, tot l’equip del MIC va començar a moure’s per ampliar les categories i comptar amb un espai per que totes les futbolistes puguin enfrontar-se als millors equips de tot el món. nQuines edats es poden inscriure?n

  • Categoria F: Dedicada al futbol 11, aquesta categoria s’ha pensat per jugadores nascudes després de l’1-1-1998, és a dir, per les futbolistes en edat juvenil i cadet.

  • Categoria G: Dedicada al futbol 7. Aquesta categoria es configura per futbolistes en edat infantil i aleví, nascudes després de l’1-1-2003.

nQue he de fer?nPots realitzar la inscripció de forma fàcil i guiada des d’aquest espai de la web: http://www.micfootball.com/ca/inscripcio/inscripcio-clubs.html Quan l’hagis realitzat un membre de l’equip de competició contactarà amb vosaltres per informar-vos de tots els passos requerits.  nDubtes? Som aquinUna trucada al 0034 93 589 70 20 o un mail a info@micfootball.com et solucionaran tots els dubtes que tinguis. El nostre equip es troba a la teva disposició per que les vostres noies visquin una gran experiència al MIC femení.

[:]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *