[:ca]El premi Dani Montesinos reconeixerà aquest any un estudiant de periodisme[:]

[:ca]

El Premi de Periodisme Esportiu Dani Montesinos reconeixerà en la seva tercera edició un treball de periodisme esportiu elaborat per un estudiant de periodisme. El guanyador obtindrà com a premi una estada en pràctiques a Gol Televisió que, en aquesta edició, s’ha sumat també a la convocatòria del premi. El termini per presentar treballs s’ha prorrogat fins al proper dijous 17 d’abril (us enviem com a document adjunt les bases del concurs).
 
Després de dues edicions, l’organització del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup ha decidit donar un pas més en la definició del Premi de Periodisme Esportiu Dani Montesinos. El guardó es va crear l’any 2012 per reconèixer la figura de Dani Montesinos, periodista de La Sexta que va morir en accident de trànsit.
 
En la primera edició, el premi es va entregar a títol pòstum a Dani Montesinos i l’any passat, en la segona edició, es va lliurar al Col·legi de Periodistes de Catalunya com a reconeixement a tots els professionals del periodisme esportiu que han treballat en el torneig MIC des de la primera edició.
 
A partir d’aquesta tercera edició, el premi se centrarà en els joves periodistes. El director del torneig MIC, Juanjo Rovira, ha destacat que “de la mateixa manera que el nostre torneig treballa en la base del futbol, pensem que el premi Dani Montesinos s’ha de centrar també en la base del periodisme esportiu”. L’objectiu, segons ha afegit, és que “el premi sigui un impuls d’il·lusió i promoció als joves periodistes”.
 
Els participants que vulguin optar al premi hauran de presentar un treball periodístic centrat en la temàtica del futbol base o bé en el futbol territorial, en qualsevol de les seves múltiples vessants. Hi podran participar estudiants de periodisme de qualsevol dels estudis de grau de Periodisme o bé dels postgraus i màsters de Periodisme Esportiu i que siguin majors de 18 anys.
 
Els participants podran optar al premi presentant un treball periodístic en català o en castellà en qualsevol format (premsa escrita, premsa digital, fotografia, ràdio o televisió), publicat en un mitjà de comunicació, fruit d’un treball acadèmic en el marc dels seus estudis formatius o bé elaborat expressament per a aquest premi. Els treballs no podran haver estat premiats en cap altre concurs.
 
El premi per a l’autor del treball guanyador serà una estada com a estudiant en pràctiques a Gol TV amb l’objectiu que pugui continuar la seva formació com a professional del periodisme esportiu.

[:]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *