[:ca]Espectacular Fase de Grups al MICFootball7[:]

[:ca]

El MICFootball7 ha començat la seva setzena edició aquest dissabte amb bon temps i moltíssima il.lusió entre els nens i nenes, que han competit amb aquesta passió tan admirable que els caracteritza.

n

n

En els camps repatriates per tot el Principat d’Andorra, els espectadors han pogut gaudir d’una intensa jornada inaugural en la que els equips han jugat íntegrament la Fase de Grups de la competició, amb un total de tres partits.

n

n

El talent que amaguen els més petits és molt més gran del que els seus petits cossos poden apuntar. Equips com el CF Igualada, el Vila-real, l’RCD Espanyol i l’Atlètic de Madrid han sigut alguns dels més destacats, així com un Gimnàstic Manresa que ha despuntat a la categoria D. Tampoc es pot passar per alt el nivell competitiu de la categoria B, amb el Sant Cugat FC i el Toronto Lion Kings desplegant un futbol d’alt voltatge. 

n

n

Altres equips més modestos han demostrat perquè aquest torneig té uns valors tan importants, i és que els resultats no són el més important en el MICFootball7. Els nens i nenes estan aquí per aprendre i gaudir del seu esport preferit. 

n

n

Des de l’organització volea felicitar l’actitud i el comportament de tots els pares i mares que han omplert les grades dels diferents estadis, animant sense parar, respectant als àrbitres i fins i tot felicitant als rivals.

n

n

Andorra respira futbol i aquest diumenge gaudirà de les fases finals i de consolació. Aquí pots consultar com queden els encreuaments. Això no ha acabat, demà viurem el més emocionant. Esteu preparats?

[:]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *