[:ca]La 14ª edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC arrenca demà amb la jornada inaugural a Palamós[:]

[:ca]

El torneig internacional de futbol base MIC estrena demà la seva catorzena edició. Un any més Palamós serà la seu que acollirà l’acte inaugural, que està previst per a 1/4 d’11 del matí al Nou Estadi Municipal. La jornada inaugural arrencarà amb el partit que disputaran el FC Barcelona i el Vic Riuprimer en categoria infantil a partir d’un quart de 10 del matí. L’altre enfrontament de la jornada tindrà com a protagonista l’equip amfitrió, el FE Palamós i el RCD Espanyol en categoria juvenil previst per un quart de 12.
 
Els actes previs a l’inici del torneig es van iniciar diumenge passat amb el torneig previ al MIC que es va disputar a Banyoles, en el qual la selecció del Brasil es va proclamar guanyadora davant de l’Aspire Football Dreams per 1-0. El torneig, de categoria cadet, va comptar també amb la participació de Qatar i del club amfitrió, el Club Deportiu Banyoles i va servir per escalfar motors davant l’imminent inici del torneig.
 
Un altre acte previ a la inauguració és la jornada mèdica que aquesta tarda se celebra a Palamós, dirigida als metges i fisioterapeutes de l’organització. L’acte està dirigit per la Doctora Mº Josep Martí, metgessa especialista en Medicina de l’Esport de l’Hospital Comarcal de Palamós que parlarà sobre les urgències al camp i l’ús de la farmaciola. També hi participa la doctora Carme Porcar amb una xerrada sobre Protocol de Reanimació cardiopulmonar (RCP).

[:]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *