[:ca]La 15a edició del MIC recupera el futbol femení[:]

[:ca]

La 15a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup mantindrà el fort component internacional de la competició i recuperarà un dels signes d’identitat que l’han acompanyat des del principi: l’aposta pel futbol femení.
 
Com a novetat, en el quinzè aniversari de la competició, el MIC tornarà a promoure el futbol femení, que ja havia format part del torneig en deu edicions. “Hem promocionat el futbol femení des del principi i esperem que aquest nou impuls sigui un èxit i hi participin molts equips”, ha assenyalat el director del MIC, Juanjo Rovira.nnFOTO: FC BARCELONA (C) n El futbol femení ha tingut presència en el MIC des dels seus inicis, amb l’excepció de les edicions del 2008, 2009, 2013 i 2014. En l’edició del 2015 es recupera aquesta categoria, en la qual podran participar equips de les modalitats infantil – aleví i juvenil – cadet. Aquesta serà la primera vegada que hi haurà dues categories de futbol femení en el torneig.
 
En la darrera edició amb futbol femení, la de 2012, el RCD Espanyol va proclamar-se campió després de superar l’Estartit, que s’havia imposat de forma consecutiva en els dos anys anteriors. El palmarès de clubs campions del MIC en futbol femení és el següent: Rayco (2001), Llevant (2002), Athletic Club (2003), Rossianka (2004), Malmö (2005), RCD Espanyol (2006), Shangai SVA (2007), Euromat l’Estartit (2010), UE l’Estartit (2011) i RCD Espanyol (2012).
 
L’organització del torneig, que se celebrarà del 31 de març al 5 d’abril a diferents poblacions de la Costa Brava, calcula que hi tornin a participar més de 220 equips procedents d’arreu del món. L’any passat van estar representats al torneig fins a 35 països diferents dels cinc continents.

[:]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *